luni, 10 noiembrie 2014

eSports Romania: 2.500 euro si peste 1.000.000 gold - premii!

South East Europe World of Tanks Championship!


Alătură-te confruntărilor sezonului de start al ESL South East European Championship! Primul proiect ESL conceput pentru a acoperi regiunea Europei de Sud-Est și crearea unui concurs unic pentru participanți și un mare spectacol pentru fani. Câştigă onoarea de ați reprezenta țara și concurează cu cei mai buni jucători din regiune.




Ce este Campionatul Europei de Sud Est?

ESL South East Europe World of Tanks Championship (ESL SEE). Acest campionat este o competiție eSports multigame pentru regiunea geografică a Europei de Sud-Est, organizat de ESL. Scopul său este de a stimula scena competitivă din regiune, permițând jucătorilor din diferite țări să concureze pentru ași crește abilitățile și pentru a devenii faimoși, oferind în același timp divertisment de înaltă calitate pentru fani.

Mai multe informații le aflați din anunțul principal al Campionatului Europei de Sud Est! Nu ezitați să citiți tot articolul!




Ce format folosim?

Vom utiliza brandul nou al formatului eSports care tocmai a fost anunțat atât de Wargaming cât și de ESL, formatul 7/54 cu noul mod de asalt, cu două baze de captură. Noi credem că este un nou început pentru World of Tanks și tot ce este legat de acesta sună interesant! De asemenea, este mult mai interesant de văzut că egalurile nu mai sunt posibile, iar acțiunea este foarte rapidă!

Ai nevoie de mai multe detalii despre acest nou format? Verifică noile știri! 


Care sunt premiile?

  • În timpul meciurile de calificare, se poate câștiga aproape 165.000 gold.
  • La câștigarea play-off-urilor, puteți câștiga, de asemenea, ca premiu o sumă în bani de 2500 €.


ESL Wire: activ

Dacă vă întrebați ce este ESL Wire, atunci trebuie să știi că este propriul nostru anti-cheat, care poate fi utilizat numai în meciurile ESL! Va trebui să lansați jocul prin ESL Wire pentru a putea juca în Campionatul Europei de Sud-Est. ESL Wire are, de asemenea, integrat mesageria, astfel încât puteți comunica cu adversarii direct pe ESL Wire! Cu toate acestea, rețineți că ESL Wire este compatibil doar cu Windows 7 șiWindows 8.1 , deoarece Microsoft nu ofera suport pentru mai multe versiuni de Windows decât cele menționate și de acest motiv Wire nu le suporta la fel de bine.

Jucatorii care nu pot să se joace cu ESL Wire nu pot participa la Campionatul Europei de Sud-Est. Aceasta este doar o măsură de siguranță astfel încât să putem reduce numărul de trișorii ce mulți dintre ei vor încerca să evite folosirea ESL Wire spunând că nu funcționeaza pe PC-ul lor.

ESL Wire trebuie să fie păstrat tot timpul activ pe tot parcursul meciului, în caz contrar, anti-cheat-ul nu va funcționa corect. După ce meciul s-a încheiat, va trebui să închideți jocul, astfel încât ESL Wire să poată transmite toate datele colectate la bazele noastre de date. Este un proces foarte simplu care ajută comunitatea noastră de a scăpa de toți trișorii.


Aveți tot ce este nevoie sa stiti despre ESL Wire în link-urile de mai jos:

Când încep calificările?

Toate detaliile și signup-ul se afla în paginaoficială ESL South East Europe Championship. Pentru aceasta, selectează jocul World of Tanks și veți găsi cupele viitoare în fereastra Upcoming Cups. 

Primele calificări au loc toate Marți, 11.11.2014, după cum urmează:
  World of Tanks Bulgaria Qualifier #1 - Marți, 11.11.2014, 19:00 EET
  World of Tanks Hungary Qualifier #1 - Marți, 11.11.2014, 19:00 EET
  World of Tanks Romania Qualifier #1 - Marți, 11.11.2014, 19:00 EET
  World of Tanks Turkey Qualifier #1 - Marți, 11.11.2014, 19:00 EET
  World of Tanks Adriatic Qualifier #1 - Marți, 11.11.2014, 20:00 EET
  World of Tanks Greece Final - Sâmbătă, 15.11.2014, 16:00 EET

Nu ezitați să vă înscrieți în calificările din țara din care faci parte!
Mult noroc si Distracție plăcută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu